مدیریت جهادی اگر چه در سالهای اخیر کلیدواژه بسیاری از بحثهای سطوح کلان کشور بوده است، اما خاستگاه آن مقارن با روزهایی است که مردم انقلابی پس از روی کار آمدن جمهوری اسلامی ایران، دست به زانوی خویش گرفتند تا سرزمینی را بسازند که شرق و غرب آرزوی ناتوانی و درماندگیاش را داشت تا دوباره دستهای نیاز به سوی بیگانگان دراز شود.
اما روزگار به دست مردم انقلابی، سرنوشتی متفاوت را رقم زد، آنگاه که مردم با همت خویش راه آبادانی ویرانههای کشور را در پیش گرفتند و کاری جهادی کردند؛ جهادی برای عمران و ساختن سرزمینی که شعار استقلال را در پیش گرفته بود.
مدیریت جهادی الگویی بومی است که با شناخت ظرفیتها و تهدیدهای کشور میتواند سنگ بنای مدلی از پیشرفت را ارائه دهد که پیوندی عمیق با مؤلفههای اجتماعی و فرهنگی ملت ایران داشته باشد.
سبب (اندیشگاه مدیریت جهادی) بر آن است تا محفلی باشد برای صاحبان اندیشه و مدیران و دانشگاهیان و اکثر مردم ایران، تا گامبهگام الگویی تشریح و ترسیم شود که آزمایش خویش را سربلندانه پشت سر گذاشته است و حالا نیاز دارد تا تئوریزه شود و متناسب با اقتضائات امروز، راه رو به جلوی ایران را نهادینه کند.
مدیریت جهادی مفهومی است که در پیوند با دیگر حوزههای اداره کشور، میتواند راهگشای نیازهای امروز کشور باشد تا با رویکردی عقلانی، و با روحیه و عزمی جهادی پلههای پیشرفت ایران یکی پس از دیگری برداشته شود.
در این اندیشگاه بر آنیم تا با تبیین شاخصها و مؤلفههای علمی مدیریت جهادی، به رویکردی دانشمحور و مبتنی بر توسعه پایدار دست یابیم. این مهم محقق نمیشود مگر با هماندیشی، همفکری و همافزایی تمامی نیروهای انقلابی.
سبب دست گرم همه آنهایی را میفشارد که قلبشان برای توسعه ایران میتپد.